Kobi Türkiye İşletmenize Değer Katar!

Kobi işletmeler hakkındaki misyonumuz; Kuruluşların, iş yapış şekillerini İnternet'e taşımaları için gerekli platformu sağlamak, ihtiyaçlara göre şekillenen esnek çözümler üretmek, elektronik pazarın getirdiği avantajları Yurtiçi şirketleriyle paylaşmak. Kobilerimizin, yerli ve yabancı piyasalara düşük maliyetlerle ve uygun sürede girerek, başarılı çalışmalarını büyütmelerine yardımcı olmak.

Piyasalar hakkındaki bilgi ve tecrübemizi, kobilerimizin kendi ürünleri, hizmetleri ve amaçları konusundaki bilinci ile birleştirerek; ve başarılı bir stratejiyi geliştirip uygulayacak ekibimizin desteğiyle gerçekleştirmekteyiz.

Kobi Türkiye İşletmenize Değer Katar!

Kobi Türkiye İşletmeleri Farkı!

Farkımız; Sınırsız pazarlama fikirleri ve deneyimiyle kuruluşları İnternet'e taşıyacak gerekli hizmetleri sunmaktadır. Kuruluşların ürün ve hizmetlerinin tanıtımı ve pazarlanması konusunda danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada hizmet verir. Hedefi iç ve dış satışınızı (ihracatınızı) geliştirmek ve arttırmaktır. Sadece Ticaret dünyasının sıkıntılarını çok iyi biliyoruz.

Hedefimiz: İnternet Tabanlı Bilişim Teknolojileri yardımıyla geliştirmekte olduğumuz elektronik ticaret sistemlerimizi uluslararası platformlara ihraç etmek ve rakiplerimizle rekabet avantajlarımızı üreticilerimizle paylaşmak, ülkemize katkı sağlayacaktır görüşündeyiz.

Kobilerimiz İnternet'in sınırsız avantajlarından yararlanmalarını, uluslararası pazarlara yayılmalarını, pazar paylarını arttırma, marka tanınırlık ve imajını kuvvetlendirmeyi hedeflemekteyiz. 

İnternet üzerinden ticaret yapılmasını sağlayan alt yapılar kuruyoruz. Ürün sağlayıcılarla ve müşterilerle olan ticari ilişkileri elektronik ortama taşıyoruz.

İş alanında hizmetinize yeni teknolojilere sahip, güçlü yazılımlar sunuyor, bu yazılımlardan en iyi şekilde yararlanmanız için gerekli danışmanlık hizmetlerini sağlıyoruz.

İstediğimiz firmayı bölgesinde veya sektöründe öne çıkarmak bizim işimiz.

Kobi Türkiye işletmenize değer katar!

Ana Sayfaya Dön »